Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים:
6 ביצים.
כוס וחצי סוכר.
שקית סוכר וניל.
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן..
2 כוסות קמח תופח…

אופן ההכנה:
להקציף חלבונים
עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה…
להקציף את החלמונים לקצף תפוח
להוסיף שמן בזרם דק להוסיך את יתר המצרכים…
לאחד בין התערובות…
לשים את הבלילה
בסיר פלא לא משומן…
או סיר עם 3 רגליים שניתן להפוך לאחר אפייה
לאפות ב175 מעלות 50 דקות
או עד שקיסם יוצא יבש…
להפוך את התבנית כשהיא חמה על בקבוק לחצי שעה…
להפוך לצנן לחלוטין…
להעביר סכין בדפנות ואז להפוך שנית.

עוגת תפוזים פרווה_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

73 מתכונים