Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
6 עלים של פילו
6 תפוחים מגורדים
1 כוס מלא פקאן טחון דק עד בנוני
50 גרם מחמאה
1/2 כוס סוכר
2 כפות דבש
1 כף קינמון

אופן ההכנה ל 3 רולדות
1)במחבת ממיסים את המחמאה ומכניסים את התפוחים ומטגנים ל5 דק? ,לאחר מכן את הפאקן הדבש וסוכר עד וממשיכים לטגן לעוד 15 דק? ומכבים את האש , מערבבים היטב ומקררים

2)פורסים 2 דפים של פילו על משטח עבודה ומברישים שמן

3)מניחים את המלית לאורך ומגלגלים לרולדה וחותכים באלכסון

4) מניחים על נייר אפייה ומורחים שמן בחלק העליון וגם התחתון ואופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות?? כ20 דק
מקררים ?ומפזרים אבקת סוכר ומגישים

עלי פילו במילוי תפוחים ופקאן מסוכר_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים