Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

מצות מתוקות למביני עניין (הטוניסאים כמובן)
להרטיב כמות של מצות ולעטוף במגבת עד לריכוך המצות
לחתוך לרבעים ולהניח בצד
להכין בקערה 4 5 ביצים שלמות ולשקשק אותם היטב במזלג

לחמם מחבת עמוקה בשמן ולחלק כל 3 ריבועי מצות
לטבול בביצה ולטגן ,להניח על נייר סופג
וכך הלאה עד גמר המצות

להכין סירופ (דבש)
1 קג" סוכר
3 כוסות מים
3 כפיות תמצית וניל
מיץ מחצי לימון ולבשל עד לצמיגות
לטבול כל מצה מטוגנת בסירופ

מי שאוהב יכול לפזר מעל קוקוס

מצות מתוקות
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים