מצות מתוקות למביני עניין (הטוניסאים כמובן)
להרטיב כמות של מצות ולעטוף במגבת עד לריכוך המצות
לחתוך לרבעים ולהניח בצד
להכין בקערה 4 5 ביצים שלמות ולשקשק אותם היטב במזלג
לחמם מחבת עמוקה בשמן ולחלק כל 3 ריבועי מצות
לטבול בביצה ולטגן ,להניח על נייר סופג
וכך הלאה עד גמר המצות
להכין סירופ (דבש)
1 קג" סוכר
3 כוסות מים
3 כפיות תמצית וניל
מיץ מחצי לימון ולבשל עד לצמיגות
לטבול כל מצה מטוגנת בסירופ
מי שאוהב יכול לפזר מעל קוקוס