Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

בצק רבוך…
100 גרם חמאה/מחמאה/מרגרינה.
כפית סוכר
4 ביצים m או 3 L
קורט מלח
כוס מים חד פעמית שתייה קרה
1 כוס קמח גם חד פעמית
להמיס את החמאה עם המים הסוכר והמלח יחד
שהכל הומס להנמיך ולהוסיף את הקמח ולערבב עם כף עץ עד שהבצק משתחרר מדפנות הסיר.

לערבב טוב ולצנן 8 דקות .
להעביר למיקסר

אפשר עם מקצפת חשמלית של עוגה
ובדרגה נמוכה לערבב ולהוסיף בהדרגה ביצה ביצה ולא יחד
כל ביצה צריכה להיבלע בבצק
לבדוק עם שתי אצבעות את הבצק שהוא כמו אלסטי ולא מיימי.
לחמם סיר עם כמעט חצי גובה שמן
להרתיח טוב טוב
להעביר את הבצק לשקית זילוף עם צנתר גדול בצורת כוכב או כל מה שיש לכן/ם
שהשמן רתח לזלף צורוסים בגודל אצבע או כמה שבא לכן/ם.
לטגן עד להשחמה קלה ולהוציא על נייר אפייה.
חלקם לטבול בסירופ דבש שהכנתם
חלקם באבקת סוכר

צו'רוס  עם דבש /אבקת סוכר
חני רוביןספר המתכונים של
מתכון של

חני רובין

16 מתכונים