Share with:


פרווה

אופן הכנה

1ורבע כוסות סוכר ח,פ, לשתייה קרה
4 ביצים שלמות
1 כפית תמצית שקדים
2 כוסות קמח תופח
2 כוסות שקדים שלמים מקולפים
1 כוס אגוזי לוז
מחממים תנור ל-180 מ'
מרפדים תבנית בנייר אפיה ומרססים
תבנית אינגליש קיק

אופן ההכנה;
בקערה טורפים סוכר ביצים ותמצית שקדים
לתערובת אחידה
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לבצק אחעד ודביק מאוד
בעד רטובה מסדרים את הבצק על נייר האפיה בצורת כיכר ניתן להכפיל כמויות,
אופים כ-30 דקות לכיכר יציבה ועדיין מעט רכה
מצננים לגמריי

פורסים דק בסכין חדה פרוסות דקות ומסדרים על רשת בתנור ושוב אופים כ-15 -20 דקות עד להזהבה והתקשות
מצננים ןמסדרים יפה בצנצנת לעוגיות

ביסקוטים
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים