Share with:


פרווה

אופן הכנה

חבילת פילו מופשר מהלילה במקרר
1 מחמאה מומסת
500 גרם אגוזים קצוצים 2 כפות סוכר כף קינמון מעט מי ורדים לערבב

סירופ:
2 כוסות סוכר
כוס מים
חצי מיץ לימון סחוט
לבשל חומרי סירופ 10 דקות ולקרר

ההכנה
עלה אחד של פילו למרוח במעט מחמאה לשים עוד עלה מעליו

למרוח במחמאה למלא במלית לגלגל לרולדה לשים בפיירקס

כל 2 עלים לגלגל לרולדה

לשים בצפיפות לחתוך למעוניינים

אם נשאר מחמאה לשפוך מעל

לאפות 180 מעלות 40 דקות

כשזה חם לשפוך סירופ

בקלאווה
מזלי סידיספר המתכונים של
מתכון של

מזלי סידי

87 מתכונים