Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
שמים בוטנים בתבנית של תנור קולים אותם עם הקליפה החומה על 160 מעלות לאחר
מכן מקלפים את הקליפה בעודם חמים טוחנים טחינה ראשונה את כל הבוטנים ולאחר מכן
מודדים בכוס על כל 2 כוסות בוטנים טחונים שמים כוס סוכר וכך עושים עם כל התערובת מערבבים היטב עם כף וטוחנים פעם שנייה אופן הכנת העוגיות מחממים תנור ל-180 מעלות מרפדים תבנית של תנור עם נייר אפייה ומסדרים מנג'טים על התבנית בינתיים מכינים את העיסה לוקחים 5 כוסות בוטנים טחונים שהכנו מראש ומוסיפים עליהם 2 כפות קמח,1 כף קינמון,1 כפית ציפורן טחון,1 כפית זנגוויל שטוחה ,2 אבקת אפייה ו-4 ביצים גודל m לשים את התערובת היטב היטב בכדי לפזר את כל התבלינים אם העיסה נידבקת מעט בידיים להוסיף ממש מעט קמח בכל פעם מכנים צלוחית עם אבקת סוכר קורצים עיגולים בגודל שזיף אפילו קצת יותר קטן
טובלים באבקת הסוכר ומניחים במנג'טים שסידרנו מראש לגבי המנג'טים בכדי שיצאו יפים להשתמש במס' 1 וחצי זה הגודל הרצוי
אני עם העוגיות האלה עובדת עם טיימר במיוחד כי הם צריכים להיות רכות רכות אם לא תתמידו בזמן האפייה אז פשוט הכל ילך לפח וחבל מאוד אז לכוון את הטיימר ל-7 דקות בלבד כל תבנית
מאחלת לכם בהצלחה ואשמח לראות תוצאות

הכנה :
לאפות על חום 180 מעלות ל-7 דקות בלבד
תהנו ממני אליכם

עוגיות בוטנים מושלגות
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים