Share with:


פרווה

אופן הכנה

250 גרם סולת
250 גרם קמח
חצי כוס שמן
1 א.אפיה
כף סוכר
קורט מלח
כוס מים בהדרגה..

ההכנה :
ללוש הכל יחד מלבד המים ..
את המים להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק נוח לעבודה ..

להשאיר בצד חצי שעה שהסולת יספג ..
לכדרר כדורים קטנים ולשטח על כף מחורר (ראו תמונה)..

לגלגל ולסגור כמו בתמונה..לטגן בשמן עמוק לא חם מידי..

לטבול בסירופ סוכר

כמה דקות ולאכול ..

קלחי תירס מבצק מטוגן וטבול בסירופ
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

34 מתכונים