Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

עוגיות שנמסות בפה
מצרכים :
3 וחצי כוסות קמח
1 שקית א.אפיה
200 גרם חמאה / מרגרינה לפרווה ( קרה חתוך לקוביות )
100 גרם אבקת סוכר
3-4 טיפות מיי ורדים איכותי
160 מייל שמן

לקישוט : שקדים או בוטנים חצויים

אופן ההכנה :
במעבד מזון שמים אבקת סוכר,קמח, אבקת אפיה וקוביות חמאה קרה מעבדים לתערובת פירורית
מוסיפים את המיי ורדים והשמן מעבדים לבצק אחיד , (יוצרים כדור במידה והוא התפורר מוסיפים כף שמן ואם רטוב מידי מוסיפים כף קמח )
יוצרים כדורים ומועכים קלות בעזרת כף היד ,מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה אפשר לקשט בבוטן או שקד
אופים בתנור שחומם מראש 160 מעלות 10 דקות ,העוגיות נשארות לבנות
לקרר היטב ולשמור בכלי סגור ….

עוגיות רייבה מצפון אפריקה
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים