Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קג סולת
1 כוס קמח
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
2 אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים
1 וחצי כוס מים חמים
1 וחצי כוסות שמן חם

דבש
3 כוסות מים
5 כוסות סוכר
1 סוכר וניל
2 טיפות תמצית מי ורדים
מיץ מחצי לימון
לבשל את הדבש על הגז עד להסמכה

מילוי
1 חבילת תמרים בואקום
1/2 קופסה ממרח תמרים
1 כפית קינמון
אפשר אגוז מוסקט וגרידת תפוז

הוראות הכנה
לשים בקערה את הסולת ולשפוך את השמן והמים ולערבב היטב להוסיף קמח מיץ סוכר ולערבב עד לקבלת בצק נעים לכסות ולתת לנוח רבע שעה
לחמם במחבת כף שמן עם התמרים ולערבב היטב להוסיף קינמון
לחלק את הבצק ל5 כדורים לרדד על נייר אפיה למרוח את התמרים לגלגל לרולדה לחתוך לפרוסות דקות ולטגן בשמן עמוק על אש נמוכה
לקרר טוב ולתבול בדבש חם

עוגיות מקרוד
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

164 מתכונים