המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
200 גרם מחמאה/ חמאה קרה לחתוך לקוביות.
120 גרם אבקת סוכר
ביצה
תמצית ווניל איכותית
להקציף הכל במיקסר במהירות גבוהה עד שתקבלו קרם בהיר חלק.
מוסיפים שקית אבקת אפיה.
3 כוסות קמח בשלבים,
שימו לב לא לייבש את הבצק,
לאט עם הקמח,
המרקם צריך להיות קרם מוצק לזילוף לא נוזלי ולא נוקשה.
מכניסים צנטר לשקית זילוף קשיחה וחזקה
ממלאים 2/3 מהשקית
ומזלפים.
*** לא למלא את השק זילוף זה קשה!!!!
מחממים תנור ל 160מעלות
אופים 10-15 דק/