Share with:


פרווה

אופן הכנה

סירופ
כוס מים
כוס סוכר
מיץ מחצי לימון
לבשל על הגז
עד שהסוכר נמס

חבילת עלי סיגר

מילוי
בקערה לערבב
3/4 כוס אגוזים קצוצים
3/4 אגוזי בונדק קצוצים
3/4 קשיו קצוץ
3/4 כוס פיסטוק קצוץ
מוסיפים 3 כפיות סילאן
כפית מי ורדים
חצי כפית קינמון
3 כפיות יין
לערבב הכל לעיסה

שמים מהמילוי על עלה מגלגלים מלמטה למעלה
2 סיבובים
מקפלים מהבצק בצדדים
מורחים על העלה במברשת שמן זית
ולשים בתבנית
כך עם כל העלים
180 מעלות
7/10 דקות
לטבול את הסיגר בסירופ ואז בקוקוס

סיגרים מתוקים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים