Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1 ק"ג סולת
3 כוסות קמח
1 כוס שמן חם
1 כפית אבקת סודה לשתייה
3 כפות אבקת סוכר
3 כוסות מים

למלית:
1 חבילת תמרים
500 גרם
1 כפית קינמון
קליפת של תפוז 1

לסירופ:
4 וחצי כוסות מים
3 כוסות סוכר
מיץ של 2 לימונים

אופן ההכנה
1) שמים בקערה את הסולת ,מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב
2)עושים גומה במרכז ויוצקים את השמן החם
ובוחשים את התערובת
בכף עץ,מוסיפים את אבקת סודה ובהדרגה את המים, לשים את הבצק עד לקבלת מרקם אחיד וגמיש
3)מחלקים את הבצק ל4 חלקים שווים עדיף לשקול כל חלק
4) הכנת המלית:
מחממים את המים , מוסיפים את התמרים ואת קליפת התפוז ומערבבים עד שזה רך למריחה
5)מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס"מ
6) מחלקים את המלית ל4 גם אותה אפשר לשקול
7)מורחים על כל אחד ומגלגלים , פורסים באלכסון לרוחב
של 1 עד 2 ס"מ
8) מניחים מובנית עם נייר אפייה ואופים
כ25 דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
מכינים את הסירופ וטובלים אותם בעודו רותח כ 2 דק לפחות

בהצלחה
Jacqueline fadelon

מקרוד במילוי תמרים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים