מצרכים
200 גרם מחמאה /או חמאה
3/4 כוס סוכר
4 חלמונים
כוס וחצי קמח
שני כוסות כוסות קורנפלור
אחד אבקת אפיה
כפית תמצית
וניל
גרדת לימון מלימון אחד
למילוי
קופסת ריבת חלב /או שוקולד נוטלה
לציפוי
קוקס טחון
הכנה
בקערת המיקסר להקציף מחמאה עם סוכר תמצית וניל מוסיפים את החלמונים אחד אחד גרדת לימון את החומרים היבשים בהדרגה עד שנוצר , בצק פירורי מעבירים את הבצק לנילון נצמד
מניחים במקרר לשעה אחרי שעה מרדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי של 3/4 סנטימטר קורצים עיגולים ואיזה צורה שרוצים מעבירים לתבנית עם נייר אפיה אופים בחום 180מעלות 8-10 דקות לבדוק העוגיות צריכות להיות בהירות מצננים טוב ממלאים חצי עוגיה בריבת חלב סוגרים מגלגלים בקוקוס
בהצלחה