Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים
‏200 גרם מחמאה ‏/או חמאה
3/4 כוס סוכר
4 חלמונים
‏כוס וחצי קמח
שני כוסות כוסות קורנפלור
‏אחד אבקת אפיה
‏כפית תמצית
וניל
‏גרדת לימון מלימון אחד

למילוי
‏קופסת ריבת חלב /או שוקולד נוטלה

לציפוי
קוקס ‏טחון

הכנה
בקערת המיקסר ‏להקציף ‏מחמאה ‏עם סוכר תמצית וניל ‏מוסיפים ‏את החלמונים אחד אחד ‏גרדת לימון את ‏החומרים היבשים בהדרגה‏ עד שנוצר ‏, בצק פירורי ‏מעבירים את הבצק לנילון נצמד
‏מניחים במקרר לשעה אחרי שעה מרדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי של 3/4 ‏סנטימטר קורצים עיגולים ואיזה צורה שרוצים מעבירים לתבנית עם נייר אפיה אופים בחום 180מעלות 8-10 דקות ‏לבדוק העוגיות צריכות להיות ‏בהירות מצננים טוב ממלאים חצי עוגיה בריבת חלב סוגרים ‏מגלגלים בקוקוס

בהצלחה

עוגיות אלפחורס ‏בצורות שונות_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים