Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח מנופה
200 גרם מחמאה
כוס שמן
כוס מים
1 אבקת אפייה

לסירופ:
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
רבע לימון
וחצי תפוז
מקל קינמון

אופן הכנה לבצק:
בקערת המיקסר עם וו לישה
שמים מחמאה שמן ומים
מערבלים 3 דקות
מערבבים קמח עם אבקת אפייה
מוסיפים בהדרגה. עד קבלת בצק גמיש.
מרדדים לעובי של קצת פחות מסנטימטר.
מטגנים 170 מעלות טובלים בסירופ קר כאשר היויו חם או להפך.
טובלים בקוקוס או פיסטוק
בהצלחה 🌹🌹🌹

יויו בציפוי קוקוס ופיסטוק 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים