Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

(יש להשתמש בכוס ח'פ לשתיה קרה) לסיר נכניס:3/4 כוס שמן. כוס וחצי מים. כף וחצי סוכר. חצי כפית מלח עד לרתיחה. כשרותח להנמיך להבה ובמהירות להוסיף כוס ו3/4 קמח רגיל מנופה. לכבות את הגז. לערבב לכדור להוסיף כף וחצי א.אפייה ולהטמיע בבצק (הבצק צריך להיות ללא גושים). להעביר למיקסר (אני השתמשתי בידני), להוסיף 3 ביצים או 4 – הבצק צריך להיות דביק (לסירוגין: ביצה לערבב עד להטמעה ושוב ביצה ושוב ביצה), הבצק מוכן כאשר הוא דביק.. להעביר לשקית עם צנתר כוכב. לשמן נייר אפייה. לזלף.. חשוב לציין שדי בלחיצה אחת על הצנתר והפסקה וכך הלאה. לי יצאה כמות של תבנית ו3/4. חשוב: לאפות על 180-200 בתכנית טורבו. לא לפתוח תנור בכלל במהלך האפייה. כשמוכנים לכבות את התנור ולהשאיר כ7 דק . ואז להוציא ולהכניס את התבנית השניה. בנתיים להכין קרם משמנת מתוקה אחת + חצי חב אינסנט פוד' וניל + חצי כוס חלב להעביר לשקית זילוף עם צנתר. לחתוך את הפחזניות /אקליירים באמצע לזלף לתוכן את הקרם. אפשר להוסיף חת' תותים. לזרות מעל א.סוכר או זיגוג שוקולד (100 גרם שוק' מריר עם חצי מיכל שמנת מתוקה להרתיח ביחד). בהצלחה

מתכוןמתכון

פחזניות אקליירים מושחתים_מתכון של סופיה אביטל
סופיה אביטלספר המתכונים של
מתכון של

סופיה אביטל

26 מתכונים