Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

בצק פריך שקדים
200 גרם חמאה או מחמאה מאוד רכה
כוס אבקת סוכר – כוס שתיה חמה ח.פ
שקית אבקת אפיה
2 חלמונים
חצי כוס מיץ תפוזים כף גרידת תפוז
3 כפות שמן
ווניל
קורט מלח
כוס שקד טחון מולבן
חצי כוס קורנפלור
כ- 400 גרם קמח.

להקציף את החמאה עם אבקת סוכר לקרם חלק,
להוסיף חלמונים, ווניל, מיץ תפוזים ומלח.
להוסיף שקד טחון ואבקת אפייה.
להוסיף קורנפלור
ללוש הכל ביחד במהירות נמוכה.
לעצור את פעולת המיקסר.
להוסיף את הקמח ממש בהדרגה, עד שמתקבל בצק רך מעט דביק.
אם חסר קמח, להוסיף.
לא לייבש את הבצק.
לעטוף להכניס למקרר לשעה.
לחמם תנור 160 מעלות.
לרדד את הבצק בין 2 ניירות אפייה.
ליקרוץ למרוח ביצה ולפזר שקדים ולעביר לאפייה 10-12 דקות שישחימו מעט.
למרוח ריבה ולהדביק תחתית לסנדויץ