Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים
2 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
6 כפות שמן גדולות וגדושות
6 כפות סוכר
קמח עד שהבצק לוקח ונהיה רך ונעים לעבודה
כפית גרידה של תפוז/אבקת תפוז
קורט סודה לשתייה

אופן ההכנה:
מניחים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים (חוץ מאבקת אפייה וקמח) לאחר מכן,מוסיפים את אבקת אפייה ובהדרגה את הקמח עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה.
נותנים לבצק לנוח כחצי שעה.
ואז מחלקים את הבצק לכדורים קטנים וכל כדור עושים צורה כמו של טבעת גדולה.
מכינים מראש סיר רתוח בשמן עמוק.לאחר שנרתח השמן,מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ושמים את היויו משאירים אותו לטיגון עד שרואים שצבעו משחים ונהיה יפה.מצננים וטובלים בדבש שהכנו מראש ומעטרים מעל עם קוקוס/סוכריות צבעוניות מי שאוהב…

מתכון לסירופ הדבש:
4 כוסות מים
קילו סוכר
לימון שלם אחד סחוט
טיפה זהר מי ורדים (מי שרוצה)
ושתי סוכר וניל

נותנים להגיע לרתיחה גבוהה אחר כך מנמיכים את האש שתהיה נמוכה ומשאירים אותה עד שיהיה סמיך ודביק ואז מורידים מהאש

יויו טוניסאי_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים
בריג'יט רובין סבןספר המתכונים של
מתכון של

בריג'יט רובין סבן

31 מתכונים