Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 מחמאה רכה
2 ביציםL
3 כפות סוכר
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
1/4 כוס מים
4 כוסות קמח.(לפעמים צריך עוד קצת)
בקערה שמה את כל המצרכים
מוסיפה קמח בהדרגה.
לשה לבצק רך ונעים.
מחלקת את הבצק ל-4
מרדדת כל חלק לעלה דק
חותכת כל חלק ל-8
ממלא ומגלגלת.
אפשר כמו סיגר רגיל או כמו שעשיתי.
מילוי- מרציפן
4 כוסות שקדים טחונים
1/2 כוס סוכר
1/2,כוס מים
לערבב במיקסר במהירות נמוכה
כ15 דקות .
אופה בתנור שחומם מראש
180 מעלות. כ-20 דקות. או עד הזהבה.
מקררת הייטב.
מכינה דבש וטובלת בדבש.

הכנת הדבש-
2 כוסות סוכר
כוס מים
חצי לימון פרוס(כשמוכן מוציאים)
לבשל על אש נמוכה.
כ-20 דקות

בתמונה:עוגיות ללא סירופ הדבש💖

סיגרים בדבש במילוי שקדים טחונים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים