Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

עוגיות שוקולד ציפס שוקולדיות

2 וחצי כוסות קמח
3/4כוס סוכר חום כהה
חצי כוס שמן
2 ביצים
רבע כוס מים
כפית תמצית וניל
כפית נס קפה
כפית מחוקה אבקת אפיה
כפית מחוקה סודה לשתיה
כף קקאו
חצי כוס שוקולד ציפס

מתחילים עם הרטובים הסוכר והביצים לבסוף הקמח האפיה הסודה הקקאו הנס קפה ושוקולד ציפס
מערבבים היטב אם חסר נוזלים מוסיפים מים…
מכניסים למקפיא לחצי שעה שהבצק יהיה יציב
עושים עיגולים ומעט מוחצים על גבי נייר אפיה…
נועצים מעל שוקולד ציפס…
חום תנור 180 עד ליצוב…לא לייבש זה מקשה את העוגיה…

מתייצב ומוציאים.

עוגיות שוקולד ציפס מהירות
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים