Share with:


פרווה

אופן הכנה

יויו:
5 ביצים שלמות 2 שקיות אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל 3/4 כוס סוכר ח,פ,לשתייה קרה
3/4 כוס שמן 1 קליפת תפוז מגורדת או לימון
1 כף קוניאק (לא לוותר)
4 וחצי עד 5 כוסות קמח מנופה
לערבל את הביצים היטב ןלהתחליל ללוש ביד הבצק מעט דביק
אפשר להוסיף מעט קמח עד לאיחודו לתת מנוחה רבע שעה

סירופ דבש
1 קג'סוכר
3 כוסות מים
להביא לרתיחה ובזמן הרתיחה להוביף מיץ מחצי לימון לבשל עד לצמיגות עדינה ולכבות את הגז
לחמם סיר בשמן עמוק

לקחת כדורים קטנים מהבצק ולגלגל ולעשות צורת חישוק

לזרוק בעדינות לשמן לסנן ולטבול בדבש הסירופ

מקרוד ויויו
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים