Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
כוס גרעיני דלעת
כוס שקדים מולבנים פרוסים
כוס שומשום חום
כוס שומשום לבן
כוס אגוזי מלך קצוצים גס
כוס גרעיני חמניה
כוס פיסטוק או אגוזי פקאן
4 חלבונים
1 כוס סוכר חום (מי שאוהב פחות מתוק יש להפחית מהסוכר)
אופן ההכנה:
לערבב את כל הפיצוחים יחד עם הסוכר. להוסיף את החלבונים ולערבב היטב כך שכל הפיצוחים עטופים בחלבונים.
להכניס בעזרת שתי כפות, 1 כף אחת מלאה לתוך תבנית סיליקון משומנת עם שקעים, לתת מעיכה שיראו יפות.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות, לאפות עד שמקבלות צבע יפה, לא לאפות יותר מידיי שלא ישרפו, לכבות את התנור ולהשאיר אותן בפנים.
העוגיות מתקשות כשהן מתקררות והן הופכות לקראנצ'יות ומתפצפצות בפה..
לשמור בקופסא סגורה. הן הרבה יותר טעימות כשהן נאכלות ישר מהמקפיא
הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/
הדף שלי: https://www.facebook.com/anet.jewellry

עוגיות פיצוחים
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים