Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
6 חלמונים
1 כוס סוכר
קליפת לימון מגורדת מ-1 לימון
חצי כפית תמצית לימון קוקוס
כמה שניכנס ציפורן לקישןט
צבע מאכל

ניירות עטרה מנג'טים

לציפוי:
4 כפות סוכר
חצי כוס קוקוס

הכנה:
מקציפים את החלמונים עם הסוכר לתערובת תפוחה מוסיפים את הקליפת לימוןו והתמצית ממשיכים להקציף ומוסיפים את הקוקוס בסוף לאט לאט כמה שניכנס אל תישאלו כמה קוקוס ניכנס הפעם לא מדדתי אבל אתם תעשו כל פעם חצי כוס ותראו מחממים תנור ל180 מעלות מעבדים טוב את התערובת קורצים עיגולים מצפים בסוכר והקוקוס שהכנו מראש נועצים את הציפורן ומניחים במנג'טים אופים 6 דקות או עד שמתחיל טיפה להזהיב לא יותר מ6 דקות שימו לב

 

עוגיות קוקוס אפויות
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים