Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס חדפעמי קר
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים
5 כוסות קמח
100 גרם נטורינה רכה קוביות
מוסיפים
100 גר' אבקת סוכר
1 סוכר וניל
חצי כוס מיץ תפוזים
1 א.אפיה
לשים לבצק אחיד
שמים במקרר כחצי שעה
מלית
ממרח תמרים
פיצוחים קצוצים (אגוזי מלך. בונדק.קשיו)
מחלקים את הבצק ל 4
כל חלק מרדדים לעלה מלבני דק
מורחים ממרח תמרים ומעל מפזרים מהפיצוחים
מגלגלים לרולדה
שמים בתבנית
בסכין מסמנים בחלק העליון של הרולדה פסים
180 מעלות
25/30 דקות
עד השחמה קלה
כשמוכנות חותכים עד הסוף בפסים המסומנים
כשמצטננות בוזקים אבקת סוכר

מגולגלות ממרח תמרים ופיצוחים_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים