Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 גביע שמנת חמוצה
,1 קמח אוסם קטן ,
מחמאה במקום מרגרינה
לעבד לבצק ולהכניס לשעה למקרר.

למילוי תפוחים :
לקלוף 5 תפוחים עדיפות לגרנד
ולחתוך לקוביות
,1/4 כוס סוכר,
כפית קינמון
לבשל על הגז עד לריכוך התפוחים.

שוקולד השחר או נוטלה לרולדת השוקולד

170 מעלות עד להזהבה קלה

מתכוןמתכון

שקמ…שמנת קמח מרגרינה _מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים