Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קג' קמח
1 כפית קטנה אמוניאק
1 וחצי כוסות סוכר
1 ורבע כוסות שמן
4 ביצים
2 שקיות סוכר וניל
1 שקית אבקת אפיה
טיפה של תמצית שקדים
פקק 1 של ערק

הכנה
לערבב יחד את כל החומרים הנוזליים
בקערה ולאט לאט להוסיף את הקמח תוך כדי ערבוב
ללוש לבצק מאד רך ונעים לא ללוש יותר מידי
להכין עיגולים …כעכים

לאפות 175מע' עד שמקבלים צבע זהוב עדין

בהצלחה לאה 💜💜💜💜

עוגיות אמוניאק_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים