Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

🍪☕🍪☕
קרדיט ל..אורלי דהן חרמש.
עוגיות טעימות מאוד….מומלצות!!!

חומרים: ל..כ- 25-30 עוגיות
150 גר חמאה /מרגרינה רכה
1 1/4 כוסות סוכר (המקור 1.5)
1 ביצה
1. כפית וניל
2.5 כוסות קמח תופח
****
למילוי : ריבה שאוהבים

לעיטור: 1/כוס את סוכר .
1 כף מים
לערבב לאחר אפיית העוגיות ולקשט

הכנת הבצק;
לתוך המיקסר לשים את החמאה והסוכר להקציף מעט להוסיף את הביצה ..לאחר כדקה להוסיף את הקמח לערבב עד לאיחוד הבצק..

עיצוב העוגיות נעשה בשני שלבים:
שלב א': לחלק את הבצק לשני כדורים …לשטח בתבנית על נייר אפיה….(ראה תמונה)
לאפות בחום 180 10 דקות.

שלב ב':
לאחר 10 דקות …להוציא את התבנית ובעזרת כף עץ או כף רגילה ללחוץ על הבצק לגרימת שקעים (ראה תמונה)….למרוח ריבה שאוהבים…
להחזיר להמשך אפיה עוד כ- 15-20 דקות בערך.

לצנן מטעט …לפזר את העיטור ….לפרוס פרוסות …ולהכין קפה.
בהצלחה!!!🌷🌷☕☕☕

עוגיות ריבה
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים