Share with:


טבעוני פרווה

אופן הכנה

מרכיבים לחלק הפנימי – באונטי:
2 כוסות פתיתי קוקוס
כוס אחת של קרם קוקוס אורגני
3 כפות שמן קוקוס
חצי כוס מייפל טבעי
לשים במקפיא לחצי שעה שעה שיהיה קצת קשה – מקל על יצירת כדורים.
מרכיבים לשוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
2 כפיות קקאו אורגני
3/4 כוס משקה שקדים או אגוזי לוז (אפשר גם חלב קוקוס)
אופציונאלי – כפית או שתיים – סילאן אורגני
לציפוי למעלה
אוכמניות או דומדמניות קפואות – לטחון במעבד מזון – בשביל היופי ולקשט מלמעלה
הוראות הכנה:
לערבב את כל המצרכים של החלק הפנימי – הבאונטי – ביחד
להמיס את השוקולד עם כל המרכיבים הנוספים להכנת השוקולד על אש נמוכה
ליצור כדורים מהבאונטי ולגלגל בתוך השוקולד החם
לשים אוכמניות טחונות למעלה כציפוי
בתאבון

 דיאנה בן צבי
מנטורית להצלחה והגשמה אישית, מאסטר ב-NLP,מאמנת לאורח חיים בריא וכושר

באונטי טבעוני_מתכון של דיאנה בן צבי- מאסטר מתכונים
דיאנה בן צביספר המתכונים של
מתכון של

דיאנה בן צבי

8 מתכונים