החומרים:
2.5 כוסות שקד לבן טחון
1 ורבע כוסות סוכר
3 חלבונים(שומרים את החלמונים לעוגיות בוטנים)
3 כפות קקאו כהה מנופה
1/4 כפית תמצית שקדים
1/4כפית תמצית וניל
1/4 כפית מיי ורדים(לא חייב הכל)
לציפוי:
100 גר אבקת סוכר
הכנה:
בקערת המיקסר מקציפים חלבונים לקצף רך לא קשה
בקערה נפרדת מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
מאחדים בין תערובת הקצף לחומרים היבשים לקבלת תערובת אחידה.
בעזרת כפית קורצים מהבלילה מגלגלים באבקת סוכר,מעבירים לתבנית אפייה.
לתנור מחומם מראש ל160 מעלות(לא טורבו)
אופים בין 12 ל15 דקות(תלוי בתנור שלכם) עד למראה "מפוצץ" של העוגיה.(המשך אפייה מתבצע מחוץ לתנור)
באהבה ענקית/אורנה ועלני😋😋😋😋😋