Share with:


צמחוני טבעוני פרווה

אופן הכנה

1 קג" סולת
1כוס שמן פושר ולערבב ביחד עד שנעשה כמו חול
להוסיף 1 אבקת אפיה
כפית קטנה של סודה לשתייה
להוסיף מים חמים בהדרגה ולהתחיל ללוש לבצק רך ונעים
לתת מנוחה 20 ד'עד חצי שעה

מילוי:
1 חבילות תמרים בוואקום לחמם במיקרוגל ולנקות מחרצנים,
להוסיף כף קינמון,כפית קטנה פלפל שחור,גרידת תפוז משני תפוזים
רבע כוס מים חמים וללטש את המרים חשמן כפות ידיים בשמן כדי שהערבוב יהיה רך

לאחר המנוחה לקחת נייר אפיה ולהניח על שיש משומן
לחלק הבצק לכדורים בערך 6 7 כדורים ולפתוח כל כדור על הנייר אפיה
למלא בתמרים ולגלגל עם הנייר כמו רולדה יפה
לעשות צורות עם סכין כמו שתי וערב ולחתוך חתיכות קטנות ויפות

סירופ דבש;
1 קג" סוכר 3 כוסות מים
1 סוכר וניל
מחט מיץ לימון ולבשל עד לסמיכות צמיגי

לטגן בשמן עמוק ולא להפוך את המקרוד בשמן
לטבול בסירופ ולפזר שומשום
שיהיה בשמחות לכולם אמן

מקרוד
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים