Share with:


פרווה

אופן הכנה

1ק"ג קמח מנופה
1 כוס שמן
3 ביצים
2 כוסות מים פושרים (להתחיל בכוס וחצי ואם צריך להוסיף עוד)
2 כפות שמרים יבשים וכף משפר אפייה
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל

מילוי:
סוכר חום עם קינמון ואגוזים קצוצים
או שוקולד נוטלה

סירופ:
כוס סוכר
כוס מים


אופן ההכנה
1. לשים במיקסר את כל החומרים למעט הקמח, להתחיל לערבב ולהוסיף בהדרגה את הקמח ללוש במיקסר כ-עשר דקות, לכסות ולהכניס למקרר ללילה. או להתפיח בחוץ.
2.לחלק את הבצק ל-2 חלקים, (אם הבצק רך לשים קורנפלור על השיש) לרדד את הבצק למלא עם המילוי שרצוי לך, לעשות שבלולים כמו בתמונה, למרוח ביצה טרופה ולפזר שקדים מולבנים או שומשום.
3. להתפיח בסביבות 40 דקות עד שעה, במקום חמים . לחמם תנור ל-180-200 מעלות. לאפות במשך 30 דקות או עד שהן זהובות ויפות
4. לקראת סוף האפייה להכין את הסירופ, לבשל את המים וסוכר כמה דקות עד שהוא מסמיך ולמרוח את הסירופ החם.(אם העוגה חמה למרוח את הסירופ קר…
זו הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/?fref=ts
זה הדף שלי: https://www.facebook.com/anet.jewellry?pnref=story

שבלולי שמרים מדהימים
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים