Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מי שרוצה פרווה יוותר על הגבינה

מצרכים:
1 חבילת בצק פילו ( אני מעדיף פילאס) ,,,אפשר גם בצק פילו
4 תפוחים גרנד סמית
2 אגסים
100 גרם מסקרפונה
50 גרם אגוזים
50 גרם צימוקים
חצי כוס סוכר חום
כפית קינמון
1כף מיץ לימון
50 גרם חמאה / מחמאה
2 כפות ברנדי

****וקערה קטנה עם חמאה / מחמאה מומסת למריחה

אופן ההכנה:
1. את האגסים והתפוחים קולפים וחותכים לקוביות קטנות
2. ממסים במחבת את החמאה הסוכר ואת מיץ הלימון , ומכנסים את הפירות למחבת ומוסיפים את האגוזים , הצימוקים והברנדי ל 6-8 דקות
3. מרדים מהאש ומסננים את הפירות. ( לא לזרוק את הנוזל)
4. חותכים מלבנים של בצק הפילו ומברישים אותם בחמאה המומסת.
5. יוצרים 2 שכבות בצק , מניחים בקצה כף גדושה של התערובת ויחד עם הגבינה ומגלגלים לרול.
6. את הרולים שנוצרו מנחים בתבנית עם נייר אפייה ומברישים את הרולים בחמאה המומסת ומפדרים מעלהם מעט סוכר חום ואופים כ 10 – 12 דקות בחום של 180 מעלות עד שישחים טוב.
7. מפדרים על הרולים אבקת סוכר

הערה: את הנוזל ששמרנו אפשר לרכז ולעשות בו שימוש כרוטב מתוק לקינוח על עוגה.
אפשר גם לבשל בו פרות יבשים עם אגוזים ושקדים ולצמצם הכול ולהוסיף את זה על אורז

מתכוןמתכון

בצק פילו ממולא תפוחים וגבינת מסקרפונה מתוק_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים