Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לבצק.
1 שקית קמח קילו.
כוס סוכר.
2 כפות שמרים יבשים.
100 גרם חמאה או מחמאה.
כף תמצית וניל.
3 בצים.
חצי כוס חלב.
3 וחצי מיים וכמה שנכנס .

הכנה.
בקערת המקסר.לשים את הקמח השמרים הבצים סוכר והחלב.תמצית וניל.והחמאה.
לערבב היטב. ואז להוסיף את המיים .
וללוש כמה דקות עד לישה טובה.
הבצק צריך להיות רך ולא דביק.ולא קשה.לכסות כשעה תפיחה .
שלב הבא.

למילוי .ממרח שוקולד .
או קקאו ואבקת סוכר וקינמון.
לאחר ההתפחה .לחלק את הבצק לכדורים . לרדד כול כדור לעיגול למרוח שוקולד.לרדד עוד כדור באותו גודל ולשים מעל העיגול המרודד עים השוקולד.
לחלק לשמניות וכול משולש לגלגל לקארוסון. כך את כולם.
למרוח ביצה.להתפיחה כחצי שעה .
ולאפות בחום 200. עד הזהבה.
אפשר לעטר באבקת סוכר. או להבריש
בדבש…

קרואסון שוקולד_טובה ניסים
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

185 מתכונים