Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

חצי קילו קמח לחם
4 ביצים
80 גרם חלב
80 גרם סוכר
כף שמרים
כפית מיץ לימון
כף קוניאק
כפית תמצית וניל
חצי כפית מלח
80 גרם חמאה רקה

אופן הכנה:
נתחיל בהכנה של הקרם בורלה:
בסיר נשים 300 מייל שמנת מתוקה עם תמצית וניל איכותית.
עד 80 מעלות.
בקערה נערבב 50 גרם סוכר
ו70 גרם חלמונים.
שהחלב מגיע ל80 מעלות נעביר ל חלמונים ונערבב מהר נסנן. נעביר לתבנית סיליקון עם שקעים של 3 ס"מ.
נאפה 100 מעלות 35 דקות.
נעביר להקפאה.
בקערת המיקסר נשים.
שמרים וחלב ביצים וסוכר ונערבב למשך דקה.
נוסיף את הקמח המלח הלימון וניל וקוניאק.
נלוש למשך 3 דקות. נוסיף בהדרגה את החמאה ונמשיך ללוש עוד 4 דקות.
הבצק יוצא מעט דביק וזה בסדר.
נעביר לקערה להתפחה ארוכה עד הכפלה.
חשוב מאוד תהליך ההתפחה!!!!
נקרוץ כדורים של 60 גרם נניח על ניירות אפייה. להתפחה עד הכפלה וקצת יותר.
ניצור גומה במרכז הסופגנייה נניח את הקרם בורלה. ונכניס לתנור
נחמם תנור למצב טורבו 180 מעלות 25 דקות עד הזהבה
בהצלחה 🌹🌹🌹

מתכוןמתכון

סופגניות אפויות עם קרם בורלה נדירות❤️_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים