Share with:


חלבי

אופן הכנה

🔥🔥🔥🔥
מחממים תנור 200 מעלות
,250 מייל מים
100 גרם חמאה
כפית מלח
2 כפיות סוכר
כוס וחצי קמח
4 ביצים m

אופן הכנה :
בסיר על האש שמים מים חמאה סוכר ומלח .
עד רתיחה מורידים מאש שמים את הקמח ומערבבים מהר עד שהבצק מתגבש .מעבירים לכלי אחר
מקררים למשך רבע שעה .
עם בלנדר ידני מערבבים ויוצקים כל פעם ביצה עד התמעה של כל הביצים .
מעבירים לשק זילוף .ויוצרים אקלרים או פחזניות . אופים 200 מעלות עד הזהבה ולא פותחים את התנור רק אחרי שכולם אפוים יפה .

קרם פיסטוק:
1 שמנת מתוקה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות פיסטוק טחון דק
חצי כוס חלב
להקציף הכל יחד לקרם יציב
לזלף לתוך האקלר לפזר אבקת סוכר

בהצלחה 🌹🌹🌹

פחזנית במילוי קרם פיסטוק ותאנה מקורמלת בעיטור ורד אכיל_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים