Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

מאוד פשוט
וקל להכנה

2 חלבונים שיהיו שווים במשקל 150 גרם.
כוס סוכר שיהיה שווה ל 150 גרם.
רבע כוס מים.
150 גרם אבקת סוכר
150 גרם אבקת שקדים.
מעט תמצית ווניל מעט תמצית שקדים
מערבבים ומנפים את השקדים והסוכר למנוע גושים.
מכינים סירופ: מערבבים את המים והסוכר ומעלים לבישול קצר שיגיע ל 120 מעלות.
מתחילים להקציף את הביצים ומוסיפים אליהם את הסירופ.
מוסיפים צבע מאכל ווניל ות.שקדים
מכניסים את התערובת שקדים וסוכר ב 3 פעמים מערבבים בזהירות לא להפיל את המרנג.
תבליעו הייטב כאן טמון הסוד של הברק.
מכניסים לשקית זילוף.
דואגים לדפוק את המגש קלות על השיש
על מנת להוציא בועות אוויר ולשטח את המקרון.
משאירים את המקרון להתייבש חצי שעה #לפניי האפיה להתייבש.
ואופים בחום 130 140 מעלות לחמם תנור מראש
ל 15 דק.
לא לגעת בהם עד שיתקררו.
וממלאים בכל סוגי המליות הכי מושלמות שיש
קרם קוקוס, טופי קרמל , לימון, פטיסייר, קרם וניל, שוקולד קקאו, ועוד
מבחר מדהים של מליות מוכנות לזילוף ברגע!
אבקת שקדים באיכות טריות מוכנה לעבודה!!!

>>>>> מתכון מילוי למקרונים <<<<<

מתכוןמתכון