Share with:


פרווה

אופן הכנה

לטחון לדק
רבע קילו אגוזי מלך
רבע קילו שקדים
קשיו
רבע בוטנים ( לעשות מיקס מכל הפיצוחים שעולים על טעמעם האישי )
לערבב עם
חצי כוס סוכר
חצי כוס קוקוס
ואפשר קורט קינמון

לשמן דף פילו בשמן למרוח פס ריבה ולגלגל על מקל של כף העץ, לכווץ משתי הכיוונים ולשלוף החוצה ולסגורראו סירטון בפוסט קודם ) . לקשט באגוזי מלך או פיסטוקים קצוצים .
לאפותמעל 180 מעלות כמספר דקות .
לבשל על הגז
2 וחצי כוסות סוכר
3 וחצי כוסות מים
פרוסת לימון
לבשל עד לסירופ…סמיך

לשפוך על הבקלאווה

בקלוואה בצורת עיגול
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1163 מתכונים