Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

*לבצק לבן*
3 כוסות קמח לבן מנופה.
קורט מלח
חצי כפית אבקת אפייה.
1 ביצה
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
200 גר חמאה/מחמאה רכה מאד לא מומסת.

*הכנה*
לקערה,להכניס את כל החומרים לקבלת בצק אחיד.
*לבצק החום*
כל המרכיבים של הלבן,יש להוסיף גם:
3 כפות קקאו
3/4 כוס שוקולד ציפס
רבע כוס סוכר
חצי כוס מים/חלב

*הכנה*
לאחד את כל החומרים לבצק אחיד.
לחלק את הבצק הלבן והחום לשתיים.
לרדד בצק לבן לעיגול.וגם בצק חום לעיגול.להניח בצק חום על הלבן,ולרדד עוד קצת,לגלגל לרולדה ולעטוף בנייר אפייה,להניח במקרר,אותו דבר עם החצי השני.
לאחר כשעה,יש לחתוך לפרוסות דקות בערך חצי סנטימטר.
אפייה ב180 כ20 דקות,ולקרר.
*ציפוי*
לא חובה,100 גר שוקולד מריר מומס,לזלף מעל.

באהבה ענקית
אורנה ועלני🌷🌷🌷🌷🌷

עוגיות ספירלה_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים