Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
חצי כפית מלח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 ביצים
כוס שמן
2 כפות שמרים
2 עד 3 כוסות מים פושרים
ההכנה-לפני הסדר
מתפיחה כשעה
מחלקת לרולדות. לחמניות ו/ או קוראסונים
ממלא בשוקולד למריחה
מוסיפה חלווה
בלחמניות – שוקולד נוטלה
קוראסונים עם שוקולד קוביות

סירופ
כוס מים
כוס סוכר
מעט לימון
מרתיחה עד שהסוכר נמס
כשמוציאה מהתנור שופכת על העוגות/ לחמניות

מתכוןמתכון

בצק שמרים_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים