Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס אוניברסלית.

מתאים ל 3 תבניות אינגליש. או תבנית גדולה

5 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
2.5 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
כוס מיץ לימון סחוט טרי!!!
כף תמצית וניל איכותי
2 כפות גרדת לימון
חצי קילו דובדבנים טריים
ללא גרעין חצויים לשניים.

אופן הכנה:
בקערת המיקסר עם וו בלון.
מקציפים עם קורט מלח את הביצים.
מוסיפים סוכר עד קצף תפוח מאוד.
מוסיפים שמן בזילוף דק מאוד.
מורידים מהירות לנמוכה ביותר.
מוסיפים לימון גרדת לימון ווניל.
בקערה מערבבים קמח אבקת אפייה וסודה לשתייה.
ומוסיפים בהדרגה.
עד קבלת תערובת אחידה. לא הרבה זמן.
מקמחים מעט את הדובדבנים ומוסיפים לתערובת.
מחלקים לתבניות אינגליש או לתבנית אחת גדולה.
אופים 170 40 דקות אפשר טורבו ואפשר רגיל.

בהצלחה 🌹🌹🌹

עוגת לימון עם דובדבנים טעימה 🍋🍋🍋_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים