Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 וניל
3/4 כוס תפוזים

להפריד את הביצים

קערה א
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב

קערה ב
להקציף חלמונים שמן מיץ קמח
לקפל לשים 3/4 מהתערובת הלבנה ומה שנשאר לשים עם שוקולד מריר מומס במיקרו

לערבב טוב

לשים על העוגה לקשקש

2 תבניות אינגליש 22

לאפות ב 170 מעלות ארבעים דקות לערך

עוגת שיש
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים