Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

לעוגה:
3 ביצים L
כוס סוכר
שקית סוכר ווניל
קורט מלח
חצי כוס שמן
רבע כוס מיץ לימון
רבע כוס מים רתוחים
כף גדושה גרידת לימון
2 כוסות קמח לערבב 2 כפות קורנפלור עם חצי כפית אבקת אפיה וחצי כפית סודה לשתיה.
מקציפים ביצים סוכר ווניל מלח גרידת לימון מים ומיץ לימון, מוסיפים את השמן, ומנפים את כל היבשים פנימה.
מעבירים את הבלילה לתבנית האפייה, עד לכ-3/4 מגובהה. אופים כ-30 דקות.

מרטיבים את העוגה בסירופ סוכר:
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס מים
3 כפות מיץ לימון

מכינים ציפוי:
כוס אבקת סוכר
3 כפות מיץ לימון.
מערבבים טוב עם מזלג שלא יהיו גושים.
ויוצקים על העוגה.