Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

3 תבניות
4 כוסות קמח
2 כפיות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
75 גרם מחמאה
2 ביצים גדולות
כוס חלב או מים חמימים
קורט מלח
תמצית וניל ללוש את הבצק לשים במקרר לפחות 6 שעות לתפיחה

לעשות צורות עם מילוי שאתם רוצים לתת תפיחה נוספת
לאפות 180 טורבו עד להשחמה

מילוי שוקולד
חצי כוס קקאו
2 כפות פודינג שוקולד או וניל
שלוש רבעים כוס סוכר
כוס שמן לערבב הכל לנרקם שניתן למרוח על בצק

מילוי גבינה
250 גבינה לבנה 5 אחוז
2 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
לערבב ולהעביר לשקית זילוף יותר קל .
סירוף לשפוך כשמוציאים חם
כוס מים שלוש רבעים סוכר כפית תמצית וניל לתת בישול 10 דקות להבריש על העוגיות ולבריאות

רולדות קראנץ
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים