Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
2 סוכר וניל
750 גרם גבינה לבנה איזה שרוצים אני משתמשת ב9 אחוז 1שמנת חמוצה
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
גרידת לימון למי שאוהבת.

אופן ההכנה
להקציף את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .בקערה שניה לערבב את החלמונים עם הסוכר וניל להוסיף את הגבינה ושאר החומרים לערבב טוב שלו יהיו גושים . לקפל את קצף החלבונים לקערת הגבינה בשלוש פעמים לעט לא לשבור את הקצף.לשמן תבנית 24 או 26להעביר את התערובת.לאפות בתנור שחומם מראש 200מעלות עם תבנית מים למטה. לאפות 10דקות 200מעלות להוריד את החום ל160מעלות ולאפות עוד שעה ורבע.לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה עוד שעה בתנור.

עוגת גבינה אפויה_מתכון של יפה דודיאן
יפה דודיאןספר המתכונים של
מתכון של

יפה דודיאן

64 מתכונים