Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית
200 גרם ביסקוויטים פטי בר בטעם כרמל טחון דק
80 גרם חמאה מומסת

מצרכים לעוגה
2 גבינת ניו יורק שווה
400 גרם
2 גבינות נפוליאון שווה 450 גרם ועוד 50 גרם גבינת נפוליאון בסך הכל ביחד 900 גרם גבינה
גרם גבינת
225 גרם סוכר
2 כפיות תמצית וניל איכותית
4 ביצים
60 גרם קמח
200 גרם שמנת מתוקה

התחתית
מערבבים את הפירורי ביסקוויטים עם החמאה המומסת .
ומהדקים בתחתית וגם בדפנות ברינג בקוטר 22 ס"מ מרופד בנייר אפייה ונייר כסף ומכניסים למקפיא עד להכנת העוגה.
בקערת המיקסר מערבבים את הגבינות עם הסוכר עד לקבלת קרם חלק.
להוסיף את הביצים קמח ומערבבים היטב עד שאין גושים ובסוף מוסיפים את השמנת המתוקה ושוב מערבבים עד לאיחוד .
שופכים את הבלילה על התחתית הביסקוויטים ואופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות .
כ50 דקות העוגה.
עדיין רוטטת במרכז וזה בסדר .
היא תתייצב כשתתקרר.
לא להוציא את העוגה עד לקירור מוחלט ומכניסים אותה למקרר לכמה שעות טובות

עוגת גבינת נפוליון וגבינת ניו-יורק אפויה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים