Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגת גבינה סופר קלאסית
ללא תחתית פריך, נקייה, לבנה, ישרה, גבוהה וטעימה באמת ברמות. בלי גבינת שמנת ובלי קילו גבינה לבנה (ממש בלי לזלזל בשום מתכון אני אוהבת עוגת גבינה בכל דרך וצורה) אבל זה מה שעושה אותה לכל כך קלילה וטעימה

מצרכים
6 ביצים L מופרדות
750 גרם גבינה לבנה 9%
כפית תמצית וניל
4 כפות קורנפלור
2 כפות קמח שטוחות
5 כפות פודינג וניל
חצי מיכל שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר + כוס סוכר

הכנה
להפריד 6 ביצים.
בקערה לערבב חלמונים, גבינה לבנה ותמצית וניל.
להוסיף קורנפלור ושתי כפות קמח שטוחות.
להקציף פודינג וניל עם חצי מיכל שמנת מתוקה וחצי כוס סוכר. לקפל לתוך הגבינות.
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר וגם לקפל לתוך הגבינות.
לאפות בתנור חם 200 מעלות 15 דקות להוריד ל-160 ולהמשיך לאפות במשך שעה.

פשוט עוגת גבינה קלה, טעימה ומוצלחת. בתאבון..
אני תמיד תמיד מכינה את העוגה הזו בלילה, מכבה את התנור ועולה לישון. בבוקר רק מוציאה למקרר והיא תמיד יוצאת מוצלחת

עוגת גבינה אפויה קלאסית, קלילה וגבוהה
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים