Share with:


חלבי

אופן הכנה

שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

מרכיבים
לתחתית והפירורים
2 וחצי כוסות קמח רגיל
1/2 אפיה
2 כפות סוכר
200 גרם חמאה
3 חלמונים
1/2 כוס פיסטוקים קלויים טחונים גס

למילוי
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס סוכר
1 גבינת מסקרפונה
500 גרם גבינה לבנה

למוס
200 שוקולד לבן
1/4 כוס חלב
1/2 כוס פיסטוקים קלויים
1 כף אבקת סוכר
טחונים היטב עם כף שמן (מחית)

לקישוט
חצי כוס פיסטוקים טחונים גס
מעט פירורים להשאיר לקישוט
תבנית 24 לשים בתחתית נייר אפיה ומסביב שקף

ההכנה
לשים את המצרכים של הפירורים וללוש לקבלת בצק .
לחלק ל2 .
חלק לשים בתבנית עגולה 24 ולחורר עם מזלג ולאפות 180 מעלות בערך 20 דקות .
את החצי השני לרדד בין 2 נייר אפיה להניח בתבנית של התנור לעשות חורים ולאפות בערך 20 דקות .
לקרר היטב .
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג ,סוכר לקבלת קצפת יציבה להוסיף את הגבינות ולהקציף עוד קצת להעביר לתבנית העגולה עם שקף מסביב חצי כמות ולפזר מעל חצי מכמות הפירורים ומעל את יתרת הבלילה .
ולהכניס למקפיא לשעה .
להכין את המוס .
לשים בקערית שוקולד עם החלב ולחמם במיקרוגל 30 שניות להוציא לערבב היטב ולתת להתקרר.
להכין את המחית פיסטוק.
לטחון היטב במעבד מזון את הפיסטוק עם כף אבקת סוכר וכף שמן ממש טוב לקבלת מחית .
להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ו2 כפות אינסטנט פודינג לקבלת קצפת לערבב את השוקולד עם מחית פיסטוק ולהוסיף לקצפת לערבב .
להוציא מהמקפיא את העוגה להוסיף את המוס ולפזר מעל פירורים ופיסטוקים ולהכניס למקפיא לשעתיים להצייצבות

להוציא להעביר לצלחת הגשה ולהעביר למקרר

עוגת גבינה פירורים עם פיסטוק_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

164 מתכונים