Share with:


חלבי

אופן הכנה

 מצרכים הדרושים לתחתית
100 גרם חמאה מומסת
250 גרם עוגיות לוטוס טחונות

חומרים לעוגה
6 ביצים מופרדות
750 גרם גבינה לבנה9%
1 גבינה נפוליון
1/2 כוס סוכר
ועוד 1/2 כוס לחלבונים
1/4 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
1 שמנת מתוקה
1 שמנת של פעם
100 גרם שוקולד לבן מומס

לציפוי ולקרם
1 צנצנת ממרח לוטוס

אופן ההכנה לתחתית
1) מערבבים את פירורי הלוטוס עם החמאה ומשטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 26 ס"מ ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית

2) אופן הכנת המלית
מערבבים במהירות את הגבינות יחד עם החלמונים ומוסיפים את שאר המצרכים , מערבבים עד שאין גושים

3) מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד ליציבות ומקפלים לתוך התערובת הגבינות

4) שמים בתחתית התנור מים רותחים, שמים מגבת רטובה סביב העוגה ואופים בתנור שחומם מראש
ל180 מעלות כשעה
ומשאירים אותה בתנור עד לקירור מלאה

5) ממיסים 4 כפות ממרח לוטוס ושופכים על העוגה , מכניסים למקפיא לשעה

6) מקציפים 1/2 שמנת מתוקה עם 1/2פודינג וניל ו1/3 כוס חלב עד ליציבות וללא מיקסר מכניסים 2 כפות ממרח לוטוס ובעדינות מערבבים ולשקית זילוף ומזלפים,
מפזרים פירורי
לוטוס גס סביב העוגה ולמקרר לפחות שעתיים

בהצלחה

Jacqueline fadelon

עוגת גבינה עם תחתית עוגיות לוטוס וציפוי ממרח לוטוס
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים