Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
450 גרם גבינת פילדלפיה מוקצפת
גביע שמנת חמוצה
גביע גבינה לבנה 5%
5 ביצים
כוס סוכר
2 כפות גדושות קמח
כפית תמצית וניל
גרדה מלימון שלם
קופסת שימורים של ליצ'י

קרם :
1 מיכל שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
מקציפים הכל יחד לקרם תפוח

אופן ההכנה :
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף מבריק ותפוח
מערבבים בקערה את החלמונים, הגבינות, התמצית וניל ,הקמח וגרדת הלימון לתערובת אחידה
מקפלים את קצף החלבונים לתערובת העוגה
משמנים תבנית עגולה גבוה חד פעמי שופכים פנימה את תערובת העוגה
מפזרים באופן מסודר את פרי הליצ'י ובעזרת שיפוד מחדירים פנימה
מכניסים לתנור שחומם מראש 150 מעלות שעה ו 10 דקות
**** לשים קערית חסינת אש עם כוס מים רותחים בתחתית התנור
כשהעוגה מוכנה להשאיר בתנור כבוי להתקרר שעה
משחררים בעדינות את העוגה מהתבנית ,הופכים את העוגה לצלחת הגשה
ומצפים את כל העוגה בקרם.

עוגת גבינה וליצ'י
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים