Share with:


חלבי

אופן הכנה

המתכון של יפה רייפלר
(חלבי)

מרכיבים לעוגה:

750 גרם גבינה 5%
4 שמנת חמוצה
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות אינטנט פודיג וניל
1/2 כוס (ח"פ) קמח
1/2 כפית א.אפייה
גרידת לימון אחד

לציפוי:

2 שמנת חמוצה
1/2 כוס (ח"פ) סוכר
1 שקית סוכר וניל

ההכנה:

לחמם תנור מראש על 200% מעלות צלזיוס.
להניח בריצפת התנור מגש עם מים..

הכנת הבלילה:

בקערה לשים את כל המרכיבים לעוגה ולערבב עם מטרפה ידנית או במיקסר עד קבלת בלילה חלקה והומוגנית..

לשמן תבנית 26" ולשפוך לתוכה את הבלילה ..
להכניס את העוגה לתנור החם ולאפות 10 דקות על חום גבוהה 200% מעלות צלזיוס ולהוריד לחום 150% מעלות צלזיוס ולאפות שעה .

לערבב היטב את מרכיבי הציפוי ולמרוח מעל העוגה החמה..
להמשיך ולאפות עוד 10 דקות..
לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור לעוד חצי שעה ולהוציא לצינון ולמקרר..

תהנו..